Vichy, La Roche-Posay. Eucerin en Dr. Hauschka – Kwaliteitsapotheken Woerden

Vichy, La Roche-Posay. Eucerin en Dr. Hauschka

Vichy

Vichy is gericht op verzorging voor alle huidtypen en is gespecialiseerd in producten speciaal voor de jonge of de rijpere huid, reiniging, haarverzorgingsproducten, verzorging voor de man, lichaamsverzorging, etc.

La Roche-Posay

La Roche-Posay omvat producten speciaal voor gevoelige huidtypen. Voor elke huidtype is een product ontwikkeld, bijvoorbeeld Toleriane voor een zeer gevoelige en intolerante huid.

Eucerin

Eucerin heeft verschillende soorten producten voor alle soorten huidtypes, van de normale tot meest gevoelige huid. De producten van Eucerin herstellen en ondersteunen de gezondheid van de huid waardoor je huid gezond gaat stralen.

Dr. Hauschka

Huidverzorging en cosmetica van Dr. Hauschka is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, geselecteerde heilzame planten, en één kerngedachte als basis: de huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen. De huid kan door het milieu, de zon, wind of andere factoren beschadigen. Dr.Hauschka huidverzorging zorgt ervoor dat de huid zichzelf kan herstellen en versterkt de gezonde eigen processen en ritmes van de huid. Daarnaast beschermt Dr.Hauschka Cosmetica de huid tegen externe invloeden. Producten van Dr. Hauschka zijn onderscheiden met het BDIH-keurmerk ‘Gecontroleerde natuurcosmetica’. (Dr. Hauschka is verkrijgbaar bij apotheek Pelaene Hof.)

Zowel Vichy, La Roche-Posay en Eucerin hebben zonbeschermingsproducten met verschillende beschermingsfactoren.

Onze assistenten volgen regelmatig trainingen op het gebied van huidverzorging en geven u graag een deskundig advies. Kom dus gerust langs voor een vrijblijvend huidverzorgingsadvies.