Thuiszorgartikelen – Kwaliteitsapotheken Woerden

Thuiszorgartikelen

Ook thuiszorgartikelen zijn bij ons verkrijgbaar zoals krukken, rollators, rolstoelen en braces (ter ondersteuning van de duim, pols, knie en enkel). Voor zwangere vrouwen hebben wij de LombaMum op voorraad, een rugband ter ondersteuning van de rug tijdens de zwangerschap. Verder hebben we een uitgebreid assortiment van Medela, van kolfapparaten tot zoogkompressen, flessen en flessenwarmers.

Krukken

De krukken worden zowel verhuurd als verkocht en zijn zowel voor volwassenen als voor kinderen beschikbaar. De verkoop prijs is €45 voor volwassen en €40 voor kinderen. De huurprijs is €10 per week. Bij het huren vragen wij een borg er waarde van de verkoopprijs. Bij het terugbrengen verrekenen we de borg met de huurprijs.

Rolstoel

De rolstoel wordt zowel verhuurd als verkocht. De verkoop prijs is €305. De huurprijs is €30 per week. Bij het huren vragen wij een borg van €75. Bij het terugbrengen verrekenen we de borg met de huurprijs.

Medela

Wij verkopen diverse kolfapparaten van Medela, o.a. de Freestyle, Swing, Swing Maxi en de Harmony. Tevens verkopen wij de Calma flessen, moedermelkbewaarzakjes, zoogkompressen, flessenwarmer, tepelhoedjes en finger feeder.

Andere thuiszorgartikelen kunnen worden besteld. Vraag erna in de apotheek.