Apotheek Iepenhof – Kwaliteitsapotheken Woerden

Apotheek Iepenhof

Apotheek Iepenhof

Iepenhof 1B
3442 GZ Woerden
T: 0348-421321

Geopend maandag t/m vrijdag van  8.00 – 18.00 uur

Met onze afhaalkluisjes kunt u uw geneesmiddelen 24 uur per dag, 7 dagen per week ophalen (zie onder hoofdmenu Servilocker).

Apotheek Iepenhof

Apotheek Iepenhof is gevestigd in het Medisch Centrum Iepenhof geopend.  Binnen dit centrum zijn niet alleen onze apotheek maar ook de huisartsenpraktijk en diverse andere zorgverleners gevestigd.

Apotheek Iepenhof is een volwaardige apotheek. U kunt er uiteraard terecht met uw recepten en vragen over geneesmiddelen. Daarnaast vindt u er een ruim assortiment aan zelfzorgmiddelen en cosmetica. U wordt geholpen door de voor u vertrouwde gezichten. De apotheek wordt geleid door mevrouw J.M.H. Bezemer – Biermans.

Het voordeel voor u is dat alle zorgverleners onder een dak zitten. Door onze nauwere samenwerking kunnen wij beter met elkaar overleggen. Niet alleen bij vragen of onduidelijkheden over een recept zijn de lijnen kort, ook bij het bepalen van een behandeling kunnen wij onze kennis inbrengen. Het voordeel is voor u: een snelle en gezamenlijke aanpak en een optimale behandeling.

Wat doen wij?

U kunt bij ons terecht voor alle geneesmiddelen die door uw huisarts of door uw specialist in het ziekenhuis zijn voorgeschreven. Voor u is belangrijk om te weten dat wij, voordat wij de geneesmiddelen aan u afleveren, controleren of deze samen gebruikt kunnen worden met andere geneesmiddelen die u reeds gebruikt. Indien nodig overleggen wij hierover met uw arts. Bij aflevering van de geneesmiddelen ontvangt u van ons mondelinge en schriftelijke informatie ten behoeve van een optimaal gebruik.

Tevens kunt u bij ons terecht voor zelfzorgmiddelen en voor cosmetische producten van de merken Vichy, Eucerin en La Roche-Posay. Ook beschikken wij over een uitgebreid assortiment voedingssupplementen. Wanneer een door u gewenst product niet in huis is, kunnen wij dit voor u bestellen en in de meeste gevallen al de volgende werkdag aan u leveren.

Contact informatie

Apotheek Iepenhof
Iepenhof 1b
3442 GZ  Woerden
Telefoon: 0348 – 421 321
Email: info@apotheekiepenhof.nl
www.apotheekiepenhof.nl

Met onze afhaalkluisjes kunt u uw geneesmiddelen 24 uur per dag, 7 dagen per week ophalen (zie onder hoofdmenu Servilocker).

 

Waarvoor kunt u terecht bij het apotheek afhaalpunt Molenvliet?

–     inleveren van recepten
–     ophalen van geneesmiddelen die u bij uw arts heeft besteld
–     ophalen van geneesmiddelen die u via onze herhaalservice heeft besteld
–     bij het afhaalpunt kunt u ook terecht voor advies over genees- en hulpmiddelen. Tevens beschikken we over zelfzorgmiddelen.

Let op. Het afhaalpunt heeft geen geneesmiddelen op voorraad.

Het afhaalpunt is geopend van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur.

Contact informatie
Afhaalpunt Apotheek Iepenhof
Molenvlietbrink 13-b
3448 HT  Woerden
telefoon: 0348 – 421 321
info@apotheekiepenhof.nl
www.apotheekiepenhof.nl